• 14 DAGES RETURRET
  • LEVERING 1-3 DAGE
  • GRATIS FRAGT V/ KØB OVER 600,-
  • SIKKER BETALING

* = obligatorisk felt

Home / Persondatapolitik

Persondatapolitik

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når der indsamles personligeoplysninger via vores webside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registrering af personlige oplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med disse formål:

1) At kunne levere varen til dig (oprette en forsendelse med PostNord eller GLS):

• dit navn

• din adresse

• dit telefonnummer / mobilnummer

• din e-mail adresse

2) I det tilfælde du har afgivet samtykke (tilmeldt dig vores nyhedsbrev):

• dit navn

• din e-mail adresse

Videregivelse af oplysninger

Følgende oplysninger kan vores leverandør (Trust Pilot, MailChimp) have midlertidig adgang til med det formål, at de på vegne af os kan foretage nogle handlinger (sende kundespørgeskema, nyhedsbreve). Vi indgår altid en databehandleraftale med leverandører, der behandler personoplysninger fortroligt på vores vegne.

• dit navn

• din e-mail adresse

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Følgende oplysninger gemmes i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes (jf. bogføringslovens § 10, r,):

• købshistorik

• dit navn

• din adresse

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål de blev indsamlet, eller når vi har fået indsigelse fra dig (så længe vi kan overholde vores forpligtigelse over for lovgivningen).

Indsigt og klager

Den dataansvarlige hos UNIK OG NATURLIG er ejeren af Unik og Naturlig.

Oplysninger afgivet til www.unikognaturlig.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos UNIK OG NATURLIG har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til UNIK OG NATURLIG via e-mail info@unikognaturlig.dk

COOKIES

unikognaturlig.dk anvender såkaldte cookies, som bruges til internt analysearbejde. Det overordnede formål med at anvende cookies er at forbedre brugerens oplevelse og interaktion på websitet og sikre, at du kan handle komfortabelt hos os. De hjælper os med at forstå, hvem vores kunder er, og hvad du kan lide at købe eller gennemse, hvilket igen hjælper os med at skabe en mere spændende shopping oplevelse for dig.

Vores kunders privatpolitik er meget vigtig for os, og de cookies vi bruger giver os på ingen måde en adgang til din computer. Vi gemmer hellere ikke nogen personlige oplysninger af dig eller dine kreditkort ved hjælp af cookies. Vi bruger cookies for at registrere de områder af webstedet du har besøgt, og hvor længe, hvilket giver os nyttige bruge oplysninger, som hjælper os med at gøre vores websted mere tilgængelige for vores brugere i overensstemmelse med deres behov. Brug af cookies hjælper os med at forbedre kvaliteten af den service vi leverer.

Unik og Naturlig anvender cookies til følgende formål:

• teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer (indkøbskurv, ønskelisten)

• til trafikmåling og statistik, så vi ved hvor mange, der besøger vores side, samt demografi (køn, alder, geografi og interesser);

• til at registrere brugeres adfærd på vores hjemmeside (hvor lang tid et besøg på websiden varer, hvilke handlinger er der udført) til formål for at optimere vores side og gøre den mere brugervenlig.

• i forbindelse til markedsføring, for at målrette vores annoncer.

Vi anvender både egne og 3. part cookies, som eksempelvis Google Analytics og Facebook.

Oplysningerne i cookies er anonyme for os og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie er designet til at kunne holde styr på dine bevægelser på websitet, hjælpe dig med at fortsætte, der hvor du slap sidste gang du besøgte websiden, huske dit login, gemme dine præferencer osv. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse data på din computer. En cookie er ikke en virus, og kan ikke på nogen måde gøre skade på din computer, mobil eller tablet. En cookie sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men fornyes efter hvert nyt besøg.

Hvis du ikke ønsker cookies på din computer, kan du slette dem. Dette betyder desværre også, at nogle funktioner ikke vil virke på vores webside, så du muligvis ikke kan gennemføre købet via vores webshop. Find en vejledning til hvordan du sletter og blokerer cookies her.

        Oplysningerne i cookies er anonyme for os og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.