borddækning

Inspiration til borddækning: Bordløber – til hverdag eller fest?

Kilde: Pinterest: Opdag og gem kreative idéer

Bordløber – til hverdag eller fest?

I dette indlæg vil vi gerne give jer inspiration til en meget nem, men måske overset måde at dække bordet på. Nemlig ved at bruge bordløber. Men hvornår bruger man en bordløber - bruger man den til hverdag eller til fest?
Det er jo sådan med bordløberen, at den er en slags mellemting mellem dækkeservietter og dugen. Den er som et lille stykke af en dug, der ikke kræver de store forberedelser. Den kan sagtens ligge i nederste skuffe i køkkenet, så den lige er ved hånden når der dukker uventede gæster op, eller når der skal serveres lidt finere aftensmad til familien. Men den har noget over sig, som på få sekunder kan skabe en lidt mere højtidelig stemning, end man kan gøre det med dækkeservietterne.
Find din inspiration til at dække med bordløbere. Vi har samlet nogle billedeksempler for at vise, at ved at bruge bordløberen, kan man meget nemt og hurtigt skabe en speciel stemning, og ved de særlige lejligheder er det lige nøjagtig bordløberen der løfter hele borddækningen til et højere niveau....

hør bordløber

bordløber

 

Kilde: Pinterest: Opdag og gem kreative idéer

Her er der 2 eksempler, hvor den samme bordløber er brugt som flot farveindslag til bryllups borddækning (med og uden dug).

 

Kilde: Engaged Part II: A Simple, Elegant Table – Avenue Lifestyle Avenue Lifestyle

Kilde: 16 DIY Wedding Table Runner Ideas

Og det sidste eksempel er igen fra bryllups borddækning, hvor den helt specielle, romantiske og afslappede stemning er opnået ved at bruge bordløberen i blonder. Et rustik bord er en fin kontrast til den bløde blonde bordløber. Denne kombination giver et let og elegant indtryk og den rette stemning.

Kilde: Bello Photography Blog. Cape Cod Wedding Photographers

  Se vores udvalg af hørbordløbe

SKAB STILEN: