borddækning

Brug naturens kammer til at dække et enkelt påskebord

bordækning

Brug naturens kammer til at dække et enkelt og smukt påskebord

Påske er en glædens tid. Tiden, hvor dagene bliver lysere og naturen vågner fra vinterdvale. Tiden, hvor vi fejrer livets sejr over mørket. Og tiden, hvor mange fridage giver en god anledning til at samle familien ved en lidt finere middag.
Vi har dækket et enkelt påskebord, hvor vi har brugt hør tekstiler i afdæmpede grønne og natur farver, samt årstidens tilgængelige grønne vækster fra haven. Vi er så heldige i år, at påsken falder sent og vi har et meget mild forår, så der er rigtig meget at hente i naturen nu. Er det et år, hvor påsken falder tidligt, kan man fremdrive forskellige grene ved at tage dem inderdørs et par uger inden påske (i starten skal grenene stilles i det køligste rum i huset og gives rigelig med vand, så de ikke tørrer ud, men vil opsuge en masse vand til de nye knopper).

 

påskebord

påskebord poskebord_hørdug påskepynt påskebord_pynt

Til borddækning er brugt vores hørdug Breeze Agave Grøn samt hørservietter Natur.
Se mere i galleriet, hvor  vi har samlet inspiration til hvordan man kan bruge naturmaterialer til at dække smukt og enkelt til påske:

 

Kilde: La décoration de table estivale en 37 exemples

 

Kilde: Dæk et kreativt påskebord | ISABELLAS

Kilde: Make the Family Table More Memorable this Easter – Raising Homemakers

Kilde: our food stories: glutenfree blueberry waffles and a gathering in our new studi                                                                        Kilde: Pinterest

bordækning

Se vores udvalg af hørduge og hørservietter til borddækning.
SKAB STILEN: